Select Page

Snack&Bar ’t Zwaantje

Snack&Bar ’t Zwaantje

Sinds maart 2017 zijn Humphrey en Anita en hun dochters Maxime en Quinty Klatt de kersverse pachters van het café en de snackbar in Boijl. Medio mei wordt het weer gezellig op het terras! Vooral Maxime en Quinty runnen de zaak van woensdag t/m zaterdag van 10.00- 22.00 uur. Op zondag staan zij ook voor je klaar maar de openingstijden zijn nog niet bekend. Zij streven ernaar dat hun onderkomen ‘een gezellige ontmoetingsplek’ gaat worden!

Facebook-pagina
adres:  Boijlerweg 81, 8392 NC Boijl
contact:  Anita en Humphrey Klatt

Snack&Bar 't Zwaantje

Agenda

OPZOMERWEEK

Beste bewoners van De Brink, Klokkeweg, Kerkweg, De Daoken, Boschoordweg (bebouwde kom) en Boijlerweg (bebouwde kom), De commissie ‘zelfbeheer groen’ stelt voor om in de week van 22 t/m 26 april met de werkzaamheden te starten tijdens de ‘Opzomerweek’. Kom samen met je buurt in actie. Met meer mensen is het gezelliger en is er sneller […]

19:00
25 april
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

00:00
28 april
THUISWEDSTRIJD TRINITAS 1

Trinitas – Dedemsvaart

14:00
30 april
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

18:00
02 mei

Bezoek ook het dorpsarchief…

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest

Share This