Select Page

Stellingwerfse Agrarische Vrouwen

Stellingwerfse Agrarische Vrouwen

De Stellingwerfse Agrarische Vrouwen is een groep jonge agrarische vrouwen uit West- en Ooststellingwerf die actief zijn op het agrarisch bedrijf, maar ook als groep graag op de hoogte willen zijn van de ontwikkelingen in de sector. De studiegroep organiseert workshops, excursies en lezingen elke derde maandag van de maand en de kosten bedragen € 3,50.

Facebook-pagina
per adres:  Doldersumsestraat 18, 8392 MR Boijl
contact:  Jeannette Kleinhoven, stav@hotmail.nl

Agenda

OPZOMERWEEK

Beste bewoners van De Brink, Klokkeweg, Kerkweg, De Daoken, Boschoordweg (bebouwde kom) en Boijlerweg (bebouwde kom), De commissie ‘zelfbeheer groen’ stelt voor om in de week van 22 t/m 26 april met de werkzaamheden te starten tijdens de ‘Opzomerweek’. Kom samen met je buurt in actie. Met meer mensen is het gezelliger en is er sneller […]

19:00
25 april
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

00:00
28 april
THUISWEDSTRIJD TRINITAS 1

Trinitas – Dedemsvaart

14:00
30 april
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

18:00
02 mei

Bezoek ook het dorpsarchief…

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest

Share This