Select Page

Tuinclub Boijl

Tuinclub Boijl

De tuinclub bestaat al meer dan 25 jaar uit enthousiaste tuinliefhebbers uit Boijl en omgeving. Jaarlijks wordt er een leuk programma samengesteld met o.m. bezoek aan diverse tuinen/kwekerij e.d. en eens per maand wordt er donderdags een activiteit georganiseerd (vertrek vanaf de Tille in Boijl). Lidmaatschap: € 12,- per jaar.

per adres:  Oostvierdeparten 62, 8392 XT Boijl
voorzitter:  Mia ten Thij
secretaris:  Marian Thijs, tel. 0561-785269; kees.marian@telfort.nl

Agenda

OPZOMERWEEK

Beste bewoners van De Brink, Klokkeweg, Kerkweg, De Daoken, Boschoordweg (bebouwde kom) en Boijlerweg (bebouwde kom), De commissie ‘zelfbeheer groen’ stelt voor om in de week van 22 t/m 26 april met de werkzaamheden te starten tijdens de ‘Opzomerweek’. Kom samen met je buurt in actie. Met meer mensen is het gezelliger en is er sneller […]

19:00
25 april
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

00:00
28 april
THUISWEDSTRIJD TRINITAS 1

Trinitas – Dedemsvaart

14:00
30 april
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

18:00
02 mei

Bezoek ook het dorpsarchief…

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest

Share This