Select Page

Boijl Bloeit omdat mensen hier zichzelf kunnen zijn.

Wij zijn Humphrey, Anita, Maxime en Quinty Klatt. We wonen in Meppel en pachten Snack&Bar ’t Zwaantje in Boijl. Vanaf half april kunnen Boijligers elkaar ontmoeten in de snackbar, in het café of op het terras. Vooral Maxime en Quinty runnen de zaak van woensdag t/m zaterdag van 10:00- 22:00 uur. Op zondag staan we ook voor u klaar, maar de openingstijden zijn nog niet bekend. Boijl bloeit omdat we merken dat mensen hier helemaal zichzelf kunnen zijn.

Familie Klatt

Agenda

OPZOMERWEEK

Beste bewoners van De Brink, Klokkeweg, Kerkweg, De Daoken, Boschoordweg (bebouwde kom) en Boijlerweg (bebouwde kom), De commissie ‘zelfbeheer groen’ stelt voor om in de week van 22 t/m 26 april met de werkzaamheden te starten tijdens de ‘Opzomerweek’. Kom samen met je buurt in actie. Met meer mensen is het gezelliger en is er sneller […]

19:00
25 april
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

00:00
28 april
THUISWEDSTRIJD TRINITAS 1

Trinitas – Dedemsvaart

14:00
30 april
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

18:00
02 mei

Bezoek ook het dorpsarchief…

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest

Share This