Select Page

Boijl bloeit want we hebben een grote kerk en een groot dorpshuis.

 

Ik ben Madelief de Vries en ik ben 11 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Boijl. Ik vind dat Boijl een mooi dorp is want we hebben een grote kerk en een groot dorpshuis. Ik hou van Boijl en vooral van het zandpad (Kerkweg) want daar wandel ik altijd. Wel jammer dat we niet meer winkels hebben want ik hou van shoppen!

Madelief de Vries

Agenda

OPZOMERWEEK

Beste bewoners van De Brink, Klokkeweg, Kerkweg, De Daoken, Boschoordweg (bebouwde kom) en Boijlerweg (bebouwde kom), De commissie ‘zelfbeheer groen’ stelt voor om in de week van 22 t/m 26 april met de werkzaamheden te starten tijdens de ‘Opzomerweek’. Kom samen met je buurt in actie. Met meer mensen is het gezelliger en is er sneller […]

19:00
25 april
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

00:00
28 april
THUISWEDSTRIJD TRINITAS 1

Trinitas – Dedemsvaart

14:00
30 april
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

18:00
02 mei

Bezoek ook het dorpsarchief…

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest

Share This