Select Page

Dalton basisschool de Oosterbrink

De Oosterbrink is een basisschool voor openbaar dalton onderwijs. Deze middelgrote dorpsschool vormt samen met peuter- en kinderopvang De Kinderkei het Kindcentrum Boijl.

De openbare school is toegankelijk voor alle leerlingen, ongeacht hun afkomst, levensbeschouwing of geloofsovertuiging.  Het daltononderwijs geeft inhoud aan een brede vorming waarbij intellectuele en creatieve groei in evenwicht zijn met sociale en persoonlijke ontwikkeling. Een leerling wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen d.m.v. verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit, zelfstandigheid en reflectie.
Het leerkrachten-team staat sinds 2016 onder leiding van directeur Koen Roozen.
(foto: Dalton basisschool De Oosterbrink)

www.deoosterbrink.nl
adres:  Boijlerweg 88, 8392 NK Boijl
directeur:  Koen Roozen, tel. 0561-421677; directie@deoosterbrink.nl
voorzitter MR:  Manou Mulder, tel. 0521-387333
secretaris MR:  Marieke Koehoorn, mr@deoosterbrink.nl
voorzitter OR:  Jolande Punter, tel. 0561-475612; or@deoosterbrink.nl

Peuter- en kinderopvang De Kinderkei

De Kinderkei biedt iedere ochtend, tijdens schoolweken, peuteropvang aan in Boijl. Het voordeel van peuteropvang bij de Kinderkei is dat er gecombineerd kan worden met de dagopvang. Peuters zijn voor minimaal twee ochtenden welkom van 8.30 tot 11.30 uur.

De dagopvang bestaat uit twee groepen, de Bosmuizen (kinderopvang 0-4 jaar) en de Bosuilen (buitenschoolse opvang 4-12 jaar). De kinderen beschikken over een gezellige groepsruimte met speelhoeken en spelen bij slecht weer in het bewegingslokaal. Buitenspelen kan op het eigen afgeschermde terrein met zandbak en speelhuisjes, maar er mag ook gebruik worden gemaakt van het basisschoolplein met speeltoestellen. De opvang is geopend maandag t/m vrijdag van 7.30 tot plm. 18.30 uur.

www.dekinderkei.nl
adres:  Boijlerweg 88, 8392 NK Boijl
contact:  tel. 0561-728701; info@dekinderkei.nl
voorzitter OR:  Irma Bakker, ockinderkeiboijl@gmail.com

Kindcentrum Boijl

Nieuws school en opvang

Boijl bloeit: ook tijdens Plantjesmarkt en Lentefeest!

Afgelopen zaterdagmiddag was het een drukte van belang op het schoolplein. De kinderen verkochten speelgoed op kleedjes, konden zich laten schminken of zich heerlijk uitleven op het springkussen. Ook was er een gezonde heerlijke snack te halen bij de fruitkraam of kon...

Lees meer

Agenda

OPTREDEN GEMENGD KOOR BOYL

Het Gemengd Koor Boyl is op zondag 28 mei te horen tijdens de muzikale omlijsting van de kerkdienst in RK kerk Sint-Fredericus te Steggerda, aanvang 9.30 uur.   Gemengd Koor Boyl

09:30
28 mei

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest

Share This