Select Page

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden

Op zoek naar mogelijkheden om tijdens een weekendje weg of vakantie in Boijl te overnachten? Dat kan! Maak je keuze uit B&B, campings, hotels en vakantiewoningen in de Stellingwerven maar ook overnachtingsmogelijkheden in Drenthe zijn mogelijk en vlakbij!

Je kunt in Boijl kiezen tussen de charmante B&B ’t Kragelhuus, de sfeervolle B&B De Boshoeve of de ruimtelijke B&B Het Drents Friese Uitzicht. Kom je op de fiets? Overnacht op de boerderij van Vrienden op de fiets Boijl.
Kampeer je liever? Je kan kiezen tussen de nabij het Drents-Friese Wold gelegen camping De Bosfluiter of de rustige en gemoedelijke sfeer van camping De Boekelter. Rij je graag paard? Kom dan kamperen bij de nabij ruiterroutes gelegen camping Hazehof of kom met de kinderen naar het avontuurlijke en veilige kampeerterrein van camping Bekhofschans!
Vakantie vieren in een plaggen- of blokhut kan op het kindvriendelijke vakantiepark Te Hooi en Te Gras, maar ook in vakantiehuis De Dikke Kei of vakantiehuis Boijl vier je die ontspannen vakantie!
Kies je liever het comfort van een hotel? Boek je verblijf bij een sfeervol familiehotel in Zorgvlied, een monumentaal hotel in Oldeberkoop of geheel in de stijl van Weldadigheid, het hotel in Frederiksoord.

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest