Select Page

Boijl Bloeit omdat mensen hier zichzelf kunnen zijn.

Wij zijn Humphrey, Anita, Maxime en Quinty Klatt. We wonen in Meppel en pachten Snack&Bar ’t Zwaantje in Boijl. Vanaf half april kunnen Boijligers elkaar ontmoeten in de snackbar, in het café of op het terras. Vooral Maxime en Quinty runnen de zaak van woensdag t/m zaterdag van 10:00- 22:00 uur. Op zondag staan we ook voor u klaar, maar de openingstijden zijn nog niet bekend. Boijl bloeit omdat we merken dat mensen hier helemaal zichzelf kunnen zijn.

Familie Klatt

Agenda

BOEKENKAST & BREICAFÉ DONDERDAG WEER OPEN!

Donderdag kan iedereen weer terecht in Snack & Bar ‘t Zwaantje in Boijl. Heb je een boek en heb je hem al helemaal uit? Dan kun je hem omruilen tegen een ander boek uit de boekenkast. Voor wie wil breien en haken onder het genot van een kop koffie of thee is ook weer van […]

14:00
21 december
KERSTMUSICAL KINDERKOOR BOIJL

  UITVOERING zondag 24 december 19.00 uur in Hervormde Kerk te Boijl In deze musical vragen de kerstballen, de klokjes en de kaarsjes in de boom zich af wat het kerstfeest precies inhoudt. De piek denkt dat alles om haar draait en de kinderen hebben een vaag idee dat het iets met vrede te maken […]

19:00
24 december
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

12:00
02 januari

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest