Select Page

Boijl bloeit want we hebben een grote kerk en een groot dorpshuis.

 

Ik ben Madelief de Vries en ik ben 11 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Boijl. Ik vind dat Boijl een mooi dorp is want we hebben een grote kerk en een groot dorpshuis. Ik hou van Boijl en vooral van het zandpad (Kerkweg) want daar wandel ik altijd. Wel jammer dat we niet meer winkels hebben want ik hou van shoppen!

Madelief de Vries

Agenda

OKTOBERFEST 2017

OLP Het Knalletje organiseert in samenwerking met Dorpshuis De Tille het Boijliger Oktobertfest 2017 op zaterdag 28 oktober 2017 zaal open om 20.30 uur entree: € 7,50 (voor een gevuld glas en een heleboel gezelligheid)! Tickets verkrijgbaar alleen bij de kassa op de avond zelf. (alleen 18+ maar dat spreekt vanzelf!)

20:30
28 oktober
OPENINGSCONCERT GEMENGD KOOR BOYL

Het Gemengd Koor Boyl is op zondag 29 oktober te horen tijdens het concert in de Hervormde kerk van Boijl, aanvang 14.30 uur. Toegang is gratis. meer info: Gemengd Koor Boyl

14:30
29 oktober
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
07 november

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest