Select Page

Boijl bloeit want we hebben een grote kerk en een groot dorpshuis.

 

Ik ben Madelief de Vries en ik ben 11 jaar. Ik woon al mijn hele leven in Boijl. Ik vind dat Boijl een mooi dorp is want we hebben een grote kerk en een groot dorpshuis. Ik hou van Boijl en vooral van het zandpad (Kerkweg) want daar wandel ik altijd. Wel jammer dat we niet meer winkels hebben want ik hou van shoppen!

Madelief de Vries

Agenda

BOEKENKAST & BREICAFÉ DONDERDAG WEER OPEN!

Donderdag kan iedereen weer terecht in Snack & Bar ‘t Zwaantje in Boijl. Heb je een boek en heb je hem al helemaal uit? Dan kun je hem omruilen tegen een ander boek uit de boekenkast. Voor wie wil breien en haken onder het genot van een kop koffie of thee is ook weer van […]

14:00
21 december
KERSTMUSICAL KINDERKOOR BOIJL

  UITVOERING zondag 24 december 19.00 uur in Hervormde Kerk te Boijl In deze musical vragen de kerstballen, de klokjes en de kaarsjes in de boom zich af wat het kerstfeest precies inhoudt. De piek denkt dat alles om haar draait en de kinderen hebben een vaag idee dat het iets met vrede te maken […]

19:00
24 december
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

12:00
02 januari

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest