Select Page

Groene vingers gezocht door oudervereniging De Oosterbrink

Groene vingers gezocht door oudervereniging De Oosterbrink

De oudervereniging van school De Oosterbrink is op zoek naar vrijwilligers die af en toe willen helpen met de schooltuintjes:

Zoals u wellicht weet is er op de Oosterbrink een moestuin die wij met de kinderen zo goed mogelijk proberen te onderhouden. Wij genieten ervan om samen in de tuin te werken en de groenten te oogsten.

Helaas hebben wij gemerkt dat de tijd die wij eraan besteden te weinig is. Omdat wij toch gedreven zijn om de moestuin voort te zetten zijn wij op zoek naar mensen met groene vingers die samen met de kinderen de moestuin onderhouden. Na de zomervakantie gaan wij weer aan de slag in de tuintjes.  Bent u of kent u iemand? Dan horen wij dat graag zodat wij met elkaar in contact kunnen komen.

U kunt contact opnemen met school door een mail te sturen naar:
directie@deoosterbrink.nl of te bellen naar 0561-421677

foto: Mariska Demmink

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest