Select Page

Gemengd Koor Boyl start nieuwe zangseizoen

Gemengd Koor Boyl start nieuwe zangseizoen

INGEZONDEN

Op 28 augustus om 20.00 uur start het Gemengd Koor Boyl weer met het nieuwe zangseizoen. Dirigent en koorleden gaan weer aan de slag met een nieuw repertoire. Het koor heeft het afgelopen jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen, die zich inmiddels al aardig thuis voelen.
Met 36 leden gaat het koor het nieuwe seizoen in. De leden komen uit de wijde omtrek van Boijl. En natuurlijk zijn nieuwe zangers nog altijd welkom. Geïnteresseerd? Kom dan gerust naar de repetitie in dorpshuis De Tille in Boijl.
Kijk voor meer informatie op: www.gemengdkoorboyl.nl.

foto: Gemengd Koor Boyl

Schrijf hier je reactie op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

01:00
22 september
BOIJLIGER BENEFIETAVOND VOOR KINDERTEHUIS

ATTENTIE!! Zet 23 september maar in je agenda!! Dan zal er in de kroeg in Boijl op de Boijlerweg 81 een benefietavond plaatsvinden met een Heineken veiling! Niet alleen kan je dan mooie prijzen in ontvangst nemen, maar ook door lootjes te kopen zullen er prachtige prijzen te winnen zijn. Als afsluiter is er nog […]

20:30
23 september
LADY’S NIGHT BOIJL

Gezellige avond uit met je vriendinnen! Laat je verwennen! m.m.v. – Schoonheidssalon Anja – Instituut Anja – Hairstyling Ingeborg – Pedicuresalon Tineke Veening – Energetix-debaasis – Sauna Wellness Het Friese Woud Boijl – 247 Decoshop – Sportfit4you entree: €5,- zaterdag 30 september 19.00 uur dorpshuis De Tille Lady’s Night met vele leuke acties! *muziek *dansen […]

19:00
30 september
OPENLUCHTSPEKTAKEL MET TONEELVERENIGING NUT EN GENOEGEN

Berkoop vol Vuur, een openluchtspektakel in Oldeberkoop op 4 t/m 8 oktober Een verduisterd dorpscentrum in Oldeberkoop. Maan, sterren, fakkels en vuurtonnen zorgen voor spannend en sfeervol licht. Meer dan 250 acteurs, figuranten en muzikanten op diverse locaties in en rond het dorpscentrum van Oldeberkoop. En elke avond publiek dat meebeweegt met het spektakel dat […]

19:30
04 oktober

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Laatste toegevoegd…

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest

Share This