Select Page

Openingsconcert Gemengd Koor Boyl

Openingsconcert Gemengd Koor Boyl

INGEZONDEN

Het nieuwe zangseizoen staat weer voor de deur. Het Gemengd Koor Boyl, dat de laatste jaren een gezonde groei doormaakt, bijt op zondag 29 oktober de spits af met het openingsconcert in de dorpskerk van Boijl. Het Gemengd Koor Boyl, brengt in dit eerste concert van het nieuwe zangseizoen een gedeeltelijk vernieuwd en afwisselend repertoire. In het programma is ook pianosolo door pianiste Jeanine Santing opgenomen. Dirigente Marijke Beute, die ook over een prachtige sopraan stem beschikt zal twee solo’s voor haar rekening nemen.
Kortom een breed en gevarieerd scala van muziek, voor elk wat wils. Zeer de moeite waard om te gaan luisteren. Het koor staat al weer enkele jaren onder leiding van dirigent Marijke Beute uit Groningen.

Aanvang: 14.30 uur
Toegang: gratis

foto: Rob Schwier

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest