Select Page

Nieuwe leden voor Dorpsbelang

Nieuwe leden voor Dorpsbelang

De huis-aan-huis-ledenwerfactie van Dorpsbelang van zaterdag 21 oktober in een deel van het dorp heeft tot nu toe ongeveer 20 nieuwe leden opgeleverd. Alle nieuwe leden kregen een unieke gieter cadeau.

‘De nieuwe leden zijn veelal nieuwe inwoners van Boijl of Boijliger jongeren die sinds kort op zichzelf zijn gaan wonen.’ zegt Alletta de Weerd, bestuurslid van Dorpsbelang. ‘Afgelopen zaterdag hebben we maar een klein deel van het dorp gedaan. De komende weken gaan we bij iedereen langs die nog geen lid is. Het is leuk om iedereen even te spreken.’

De Vereniging Dorpsbelang komt op voor de belangen van Boijl in haar inwoners. Leefbaarheid, gezelligheid en sociale samenhang in het dorp zijn de belangrijkste doelen. Momenteel zijn ongeveer 310 van de 430 huishoudens (72%) lid. De Vereniging hoopt dat hier door deze actie nog meer mensen bij komen.

Ook lid worden? Het kost maar 10 euro per jaar. Vul het machtigingsformulier in en klaar is Kees!

 

Foto: Pim en Katja van Dorpsbelang bieden nieuw lid Jacob een gieter aan. 

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest