Select Page

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Zaterdagavond organiseerde de OLP Het Knalletje i.s.m.  dorpshuis De Tille een van oorsprong Duits Oktoberfest. De 120 feestgangers van dit bierfeest waren veelal verkleed in “lederhose en dirndl” en de prijzen voor leukst verklede bezoeker gingen naar Marjan From en Barry Mailly.
Muziek van DJ Heavy klonk uit de speakers en eerder op de avond werd het publiek getrakteerd op een optreden van dweilorkestje FF Blazen uit Noordwolde. Kortom, een geslaagd feest!

Zondagmiddag kon de liefhebber voor het eerst dit seizoen weer genieten van Gemengd Koor Boyl. Het koor liet de geheel gevulde dorpskerk mooie en op het seizoen afgestemde muziek horen met o.a. het “Automne” van Gabriel Fauré waarin dirigente Marijke Beute als sopraan excelleerde. De pianosolo van Jeanine Santing, “October” van Tsjaikowsky, vulde de kerk met serene klanken. Het publiek genoot zichtbaar tijdens het prachtige concert op een winderige herfstzondagmiddag.

Foto’s:  Jan Dam en Karel Bakx

Schrijf hier je reactie op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

BOEKENKAST & BREICAFÉ DONDERDAG WEER OPEN!

Donderdag kan iedereen weer terecht in Snack & Bar ‘t Zwaantje in Boijl. Heb je een boek en heb je hem al helemaal uit? Dan kun je hem omruilen tegen een ander boek uit de boekenkast. Voor wie wil breien en haken onder het genot van een kop koffie of thee is ook weer van […]

14:00
21 december
KERSTMUSICAL KINDERKOOR BOIJL

  UITVOERING zondag 24 december 19.00 uur in Hervormde Kerk te Boijl In deze musical vragen de kerstballen, de klokjes en de kaarsjes in de boom zich af wat het kerstfeest precies inhoudt. De piek denkt dat alles om haar draait en de kinderen hebben een vaag idee dat het iets met vrede te maken […]

19:00
24 december
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

12:00
02 januari

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest