Select Page

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Zaterdagavond organiseerde de OLP Het Knalletje i.s.m.  dorpshuis De Tille een van oorsprong Duits Oktoberfest. De 120 feestgangers van dit bierfeest waren veelal verkleed in “lederhose en dirndl” en de prijzen voor leukst verklede bezoeker gingen naar Marjan From en Barry Mailly.
Muziek van DJ Heavy klonk uit de speakers en eerder op de avond werd het publiek getrakteerd op een optreden van dweilorkestje FF Blazen uit Noordwolde. Kortom, een geslaagd feest!

Zondagmiddag kon de liefhebber voor het eerst dit seizoen weer genieten van Gemengd Koor Boyl. Het koor liet de geheel gevulde dorpskerk mooie en op het seizoen afgestemde muziek horen met o.a. het “Automne” van Gabriel Fauré waarin dirigente Marijke Beute als sopraan excelleerde. De pianosolo van Jeanine Santing, “October” van Tsjaikowsky, vulde de kerk met serene klanken. Het publiek genoot zichtbaar tijdens het prachtige concert op een winderige herfstzondagmiddag.

Foto’s:  Jan Dam en Karel Bakx

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

Agenda

WORKSHOP HANDLETTEREN

Maak ‘t mee op vrijdag 19 oktober in dorpshuis De Tille in Boijl. We starten 14.00 uur en het kost p.p. € 23,00 Workshop Handletteren Elke maand een workshop, lezing of activiteit, voor iedereen van 12 tot 100 jaar. Meedoen? Opgeven bij Tea de Groot, 06-40314202

14:00
19 oktober
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
06 november
RONDLEIDING & BIERPROEVERIJ

Maak ‘t mee vrijdag 9 november, vertrek 18.30 uur vanuit Boijl, bij Maallust in Veenhuizen. ‘s Avonds om 19.00 uur en het kost p.p. € 15,00 Rondleiding & Bierproeverij Elke maand een workshop, lezing of activiteit, voor iedereen van 12 tot 100 jaar. Meedoen? Opgeven bij Tea de Groot, 06-40314202

18:30
09 november

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest