Select Page

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Zaterdagavond organiseerde de OLP Het Knalletje i.s.m.  dorpshuis De Tille een van oorsprong Duits Oktoberfest. De 120 feestgangers van dit bierfeest waren veelal verkleed in “lederhose en dirndl” en de prijzen voor leukst verklede bezoeker gingen naar Marjan From en Barry Mailly.
Muziek van DJ Heavy klonk uit de speakers en eerder op de avond werd het publiek getrakteerd op een optreden van dweilorkestje FF Blazen uit Noordwolde. Kortom, een geslaagd feest!

Zondagmiddag kon de liefhebber voor het eerst dit seizoen weer genieten van Gemengd Koor Boyl. Het koor liet de geheel gevulde dorpskerk mooie en op het seizoen afgestemde muziek horen met o.a. het “Automne” van Gabriel Fauré waarin dirigente Marijke Beute als sopraan excelleerde. De pianosolo van Jeanine Santing, “October” van Tsjaikowsky, vulde de kerk met serene klanken. Het publiek genoot zichtbaar tijdens het prachtige concert op een winderige herfstzondagmiddag.

Foto’s:  Jan Dam en Karel Bakx

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =

Agenda

TRY OUT BOIJLIGER BAND FAT IN THE ATTIC

Vrijdagavond 13 april staat deze Boijliger band Fat in the Attic in het voorprogramma van niet minder dan Drukwerk tijdens Over de Heg Pop in Oosterstreek! Kom allemaal op deze gezellige try out in dorpshuis De Tille aanstaande zaterdagavond!

21:00
17 maart
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

12:00
03 april
BREI- EN HAAKCLUB

Wemmie Dekker en Marga Kramer organiseren 1 x in de maand op dinsdagmiddag en -avond een brei- en haakclub. Je neemt zelf een brei- en/of haakwerk mee en gaat in ontspannen sfeer samen breien en/of haken. Ook als je niet wil haken of breien ben je van harte welkom! De dinsdagen zijn:  3 april inloop […]

13:30
03 april
2E OPEN DARTTOERNOOI BOIJL

Kom naar het gezellige 501 Single darttoernooi met prijzengeld in dorpshuis De Tille! Je kunt je vanaf 18.30 uur inschrijven voor €5, het toernooi start 19.00 uur. Kom op tijd, maximaal 40 personen, want vol=vol! Opgave via mail is ook mogelijk: boijlerdarttoernooi@gmail.com organisatie: OLP Het Knalletje

19:00
07 april
OPTREDEN BOIJLIGER BAND FAT IN THE ATTIC IN VOORPROGRAMMA DRUKWERK

Vrijdagavond 13 april treedt op in het voorprogramma van Drukwerk de Boijliger band Fat in the Attic! * aanvang 20.30 uur * tent Over de Heg Pop te Oosterstreek *gratis entree

20:30
13 april

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest