Select Page

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Muzikale gezelligheid tijdens Oktoberfest en najaarsconcert afgelopen weekend

Zaterdagavond organiseerde de OLP Het Knalletje i.s.m.  dorpshuis De Tille een van oorsprong Duits Oktoberfest. De 120 feestgangers van dit bierfeest waren veelal verkleed in “lederhose en dirndl” en de prijzen voor leukst verklede bezoeker gingen naar Marjan From en Barry Mailly.
Muziek van DJ Heavy klonk uit de speakers en eerder op de avond werd het publiek getrakteerd op een optreden van dweilorkestje FF Blazen uit Noordwolde. Kortom, een geslaagd feest!

Zondagmiddag kon de liefhebber voor het eerst dit seizoen weer genieten van Gemengd Koor Boyl. Het koor liet de geheel gevulde dorpskerk mooie en op het seizoen afgestemde muziek horen met o.a. het “Automne” van Gabriel Fauré waarin dirigente Marijke Beute als sopraan excelleerde. De pianosolo van Jeanine Santing, “October” van Tsjaikowsky, vulde de kerk met serene klanken. Het publiek genoot zichtbaar tijdens het prachtige concert op een winderige herfstzondagmiddag.

Foto’s:  Jan Dam en Karel Bakx

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 12 =

Agenda

BREI- EN HAAKCLUB

Wemmie Dekker en Marga Kramer organiseren 1 x in de maand op dinsdag een brei- en haakclub. Je neemt zelf een brei- en/of haakwerk mee en gaat in ontspannen sfeer samen breien en/of haken. Ook als je niet wil haken of breien ben je van harte welkom! inloop van 19.30 tot 22.00 uur Je bent welkom […]

19:30
07 augustus
LANDELIJKE FAIR EN KOFFERBAKMARKT

Op het terrein van camping De Bosfluiter in Boijl van 11.00 tot 17.00 uur vele stands muziek hapjes en drankjes workshops oude ambachten en nog veel meer! georganiseerd door www.alsvanoudsbrocant.nl entree € 2,50 (kinderen gratis)

11:00
12 augustus

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest