Select Page

NIEUWJAARSCONCERT GEMENGD KOOR BOYL

NIEUWJAARSCONCERT GEMENGD KOOR BOYL

INGEZONDEN

Een wel heel bijzonder Nieuwjaarsconcert van het Gemengd Koor Boyl zal op 21 januari 2018 gaan plaatsvinden. Naast een vernieuwd repertoire zullen ook een aantal bijzondere solisten hun opwachting maken. Naast de stem van dirigente Marijke Beute, zullen ook Judit Subirana, mezzo sopraan, Anne de Jong, tenor en Tobias Bethlehem, bariton meewerken aan het concert. Zij zullen naast samenzang met  het koor een aantal solo’s voor hun rekening nemen. Ook het kinderkoor Boijl zal optreden in dit concert. En ook dat is heel bijzonder en leuk om ook jonge zangers te betrekken bij zo’n traditioneel concert.

Kortom een breed en gevarieerd scala van muziek, voor elk wat wils. Het belooft een heel mooi concert te worden en het is dus zeer de moeite waard om te gaan luisteren. Het koor staat al weer enkele jaren onder de bezielende leiding van dirigent Marijke Beute uit Groningen en dat is te merken aan de kwaliteit die het koor op dit moment laat horen.

Locatie en tijd:
Dorpshuis De Tille te Boijl om 11.00 uur

Toegang is gratis!

foto: Gemengd Koor Boyl

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

BOEKENKAST & BREICAFÉ DONDERDAG WEER OPEN!

Donderdag kan iedereen weer terecht in Snack & Bar ‘t Zwaantje in Boijl. Heb je een boek en heb je hem al helemaal uit? Dan kun je hem omruilen tegen een ander boek uit de boekenkast. Voor wie wil breien en haken onder het genot van een kop koffie of thee is ook weer van […]

14:00
25 januari
“JUNIOR” WAMPEX BOIJL

Het is weer zover, de Junior Wampex staat weer op het programma en wel op zaterdag 3 februari. De route zal wederom rond de 16 km zijn, deelname is vanaf groep 8. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 6 personen, waarvan minimaal 1 persoon boven de 18 jaar is. De kosten voor deelname bedragen […]

18:00
03 februari
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

12:00
06 februari
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

23:00
16 februari
KINDERKOOR BOIJL TREEDT OP TIJDENS JUBILEUMCONCERT IN STEENWIJK

15-Jarig jubileumconcert van The Swinging Stones o.l.v. Mirjam Cornelisse en m.m.v. Kinderkoor Boijl “Een muzikale reis van pop tot klassiek” Op deze muzikale reis laat het koor je kennis maken met hun veelzijdigheid wat repertoire betreft. Begonnen als barbershopkoor bestaat dat repetoire inmiddels uit verschillende genres muziek. Samen met de dansers van SportInn Steenwijk en […]

20:00
17 februari
KINDERKOOR BOIJL TREEDT OP TIJDENS JUBILEUMCONCERT IN STEENWIJK

15-Jarig jubileumconcert van The Swinging Stones o.l.v. Mirjam Cornelisse en m.m.v. Kinderkoor Boijl “Een muzikale reis van pop tot klassiek” Op deze muzikale reis laat het koor je kennis maken met hun veelzijdigheid wat repertoire betreft. Begonnen als barbershopkoor bestaat dat repetoire inmiddels uit verschillende genres muziek. Samen met de dansers van SportInn Steenwijk en […]

14:00
18 februari

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest