Select Page

Stand van zaken glasvezel

Stand van zaken glasvezel

Even een update over de plannen voor de aanleg van glasvezel naar alle zogenaamde ‘witte adressen’ in Friesland en dus ook in Boijl. Witte adressen zijn adressen (meestal in de buitengebieden) zonder een snelle internetverbinding. De provincie heeft het bedrijf Kabelnoord gecontracteerd om ervoor te zorgen dat over drie jaar 95% van deze witte adressen is aangesloten op glasvezel.

 

Wat merken we er van?

In april maakt Kabelnoord bekend waar en wanneer ze precies gaan starten met de aanleg. De eerste stap die zij zetten is het inventariseren welke witte adressen in de dorpen en buitengebieden belangstelling hebben voor een glasvezel aansluiting. De start van de werkzaamheden staat nu gepland in juni 2018.

About The Author

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest