Select Page

Boijl is een sterk dorp door de betrokkenheid en saamhorigheid.

 

Ik ben Hiltje de Vries en woon al 26 jaar met veel plezier aan de Boijlerweg. Samen met Johan Ouwerkerk en onze drie kinderen Jorny, Deamen en Ramon. In de loop van de jaren zijn er veel veranderingen en mooie evenementen georganiseerd in ons dorp. Hoofdzakelijk door de dorpsbewoners zelf. Hier kunnen we supertrots op zijn want daar zijn enorm mooie resultaten mee behaald. Daarnaast wonen we natuurlijk aan de rand van het mooie Drents Friese Wold waar ik uren in de bossen kan vertoeven. Ons kent ons, en de deur staat altijd open. Boijl bloeit omdat de betrokkenheid en saamhorigheid van alle inwoners ons dorp sterk maken.

Hiltje Ouwerkerk

Agenda

BREI- EN HAAKCLUB

Wemmie Dekker en Marga Kramer organiseren 1 x in de maand op dinsdag een brei- en haakclub. Je neemt zelf een brei- en/of haakwerk mee en gaat in ontspannen sfeer samen breien en/of haken. Ook als je niet wil haken of breien ben je van harte welkom! inloop van 19.30 tot 22.00 uur Je bent welkom […]

19:30
07 augustus
LANDELIJKE FAIR EN KOFFERBAKMARKT

Op het terrein van camping De Bosfluiter in Boijl van 11.00 tot 17.00 uur vele stands muziek hapjes en drankjes workshops oude ambachten en nog veel meer! georganiseerd door www.alsvanoudsbrocant.nl entree € 2,50 (kinderen gratis)

11:00
12 augustus

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest