Select Page

Boijl bloeit want iedereen kent elkaar en het is er gezellig.

Ik ben Lin Klaassen en ik ben in het jaar 2000 geboren. Ik woon sinds ik 5 was in Boijl. Ik ben gehecht aan het dorp en de mensen. Ik hou niet van de drukte van een stad. EIk hou van een rustige omgeving waarin mensen elkaar kennen, elkaar groeten, het gezellig hebben met elkaar en elkaar helpen. En dat is precies wat Boijl is!

Lin Klaassen

Agenda

BREI- EN HAAKCLUB

Wemmie Dekker en Marga Kramer organiseren 1 x in de maand op dinsdag een brei- en haakclub. Je neemt zelf een brei- en/of haakwerk mee en gaat in ontspannen sfeer samen breien en/of haken. Ook als je niet wil haken of breien ben je van harte welkom! inloop van 19.30 tot 22.00 uur Je bent welkom […]

19:30
07 augustus
LANDELIJKE FAIR EN KOFFERBAKMARKT

Op het terrein van camping De Bosfluiter in Boijl van 11.00 tot 17.00 uur vele stands muziek hapjes en drankjes workshops oude ambachten en nog veel meer! georganiseerd door www.alsvanoudsbrocant.nl entree € 2,50 (kinderen gratis)

11:00
12 augustus

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest