Select Page

Boijl bloeit want iedereen kent elkaar en het is er gezellig.

Ik ben Lin Klaassen en ik ben in het jaar 2000 geboren. Ik woon sinds ik 5 was in Boijl. Ik ben gehecht aan het dorp en de mensen. Ik hou niet van de drukte van een stad. EIk hou van een rustige omgeving waarin mensen elkaar kennen, elkaar groeten, het gezellig hebben met elkaar en elkaar helpen. En dat is precies wat Boijl is!

Lin Klaassen

Agenda

JAARLIJKSE LEDENVERGADERING VV TRINITAS

Donderdag 15 november is een ieder die v.v. Trinitas een warm hart toedraagt of iets wil betekenen voor de club, van harte uitgenodigd bij de jaarlijkse ledenvergadering. Met het presenteren van het beleidsplan met daarin de commissies is men hard op zoek naar nieuwe bestuur- en commissieleden. Wil jij deze draaiende vereniging in de toekomst […]

20:00
15 november
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
04 december
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: [email protected]

00:00
07 december

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest