Select Page

MYTHE 3
DAT IS VOOR VERGADERTIJGERS

MYTHE 3<br />DAT IS VOOR VERGADERTIJGERS

Mythes

Er bestaan veel misvattingen over wat bestuurswerk bij Dorpsbelang inhoudt. Aan de hand van de vijf meest voorkomende mythes vertellen we je graag het échte verhaal!

Mythe 3 – Dat is voor vergadertijgers

[read more=”Lees alles over deze mythe…” less=”Sluit”]

Veel mensen denken dat je als bestuurslid aan elkaar hangt van vergaderingen. Dat valt eigenlijk best mee. We vergaderen eens per maand om de klokken gelijk te zetten (en omdat het gezellig is), maar we zoeken vooral mensen die in het dagelijks leven hun ogen en oren open hebben, verbindingen zien, aanpakken en afmaken. We zoeken niet zozeer mensen voor een bepaalde functie (bv secretaris of penningmeester), maar we denken in taken. Ieder krijgt taken die bij hem of haar passen, afhankelijk van wat je graag doet en goed kunt. We vergaderen een keer per maand en tussendoor stemmen we veel af via mail of Whatsapp. Hoezo vergadertijgers!?

Help mee Boijl te laten bloeien. Kom in ons bestuur !

Belangstelling? Stuur een mail naar [email protected] of bel Katja, 06 34263877.

Nieuwsgierig naar mythe 4? Hou www.boijl.com of onze Facebookpagina in de gaten!

[/read]

Agenda

BIJEENKOMST WERKGROEP DUURZAAM BOIJL

Energiemix methode Om een logische stap te kunnen zetten in het kader van duurzaamheid, heeft de werkgroep zich uitgebreid laten informeren over de Energiemix methode van de Energiewerkplaats Fryslân. Hierover heeft ook overleg plaatsgevonden met de gemeente Weststellingwerf, die heeft aangegeven hier positief tegenover te staan en bereid te zijn hier haar medewerking aan te willen geven. Naar […]

19:30
28 februari
MIDDAG ARCHIEFGROEP “HOE BOIJL VERANDERDE”

Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdag 2 maart om 13.30 uur in Dorpshuis De Tille. HOE BOIJL VERANDERDE (1898 – 2018) Aan de hand van oude en nieuwe foto’s reizen we met u door Boijl. Foto’s uit het begin van de vorige eeuw van huizen, maar ook de straatbeelden uit die tijd, zoals o.a. de Rijsberkampweg […]

13:30
02 maart
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
05 maart

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest