Select Page

MYTHE 4
HET IS EEN CLUBJE VAN GELIJK GESTEMDEN

MYTHE 4<br />HET IS EEN CLUBJE VAN GELIJK GESTEMDEN

Mythes

Er bestaan veel misvattingen over wat bestuurswerk bij Dorpsbelang inhoudt. Aan de hand van de vijf meest voorkomende mythes vertellen we je graag het échte verhaal!

Mythe 4 – Het is een clubje van gelijkgestemden

[read more=”Lees alles over deze mythe…” less=”Sluit”]

Misschien denk je dat de bestuursleden onderling elkaars beste vrienden zijn en overal hetzelfde over denken. Dat is (gelukkig) niet waar. Diversiteit in het bestuur vinden we heel belangrijk. Je moet toch een weerspiegeling zijn van de inwoners van Boijl. Dat zit best goed in Dorpsbelang. Onze karakters vullen elkaar goed aan en we hebben best vaak verschillende meningen over dingen. Dat maakt dat we naar elkaar blijven beargumenteren waarom we iets op een bepaalde manier denken aan te pakken. Spreekt je dit aan?

Help mee Boijl te laten bloeien. Kom in ons bestuur !

Belangstelling? Stuur een mail naar [email protected] of bel Katja, 06 34263877.

Nieuwsgierig naar mythe 2? Hou www.boijl.com of onze Facebookpagina in de gaten!

[/read]

Agenda

BIJEENKOMST WERKGROEP DUURZAAM BOIJL

Energiemix methode Om een logische stap te kunnen zetten in het kader van duurzaamheid, heeft de werkgroep zich uitgebreid laten informeren over de Energiemix methode van de Energiewerkplaats Fryslân. Hierover heeft ook overleg plaatsgevonden met de gemeente Weststellingwerf, die heeft aangegeven hier positief tegenover te staan en bereid te zijn hier haar medewerking aan te willen geven. Naar […]

19:30
28 februari
MIDDAG ARCHIEFGROEP “HOE BOIJL VERANDERDE”

Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdag 2 maart om 13.30 uur in Dorpshuis De Tille. HOE BOIJL VERANDERDE (1898 – 2018) Aan de hand van oude en nieuwe foto’s reizen we met u door Boijl. Foto’s uit het begin van de vorige eeuw van huizen, maar ook de straatbeelden uit die tijd, zoals o.a. de Rijsberkampweg […]

13:30
02 maart
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
05 maart

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest