Select Page

MYTHE 5
JE ZIT ER VOOR EEUWIG AAN VAST

MYTHE 5<br />JE ZIT ER VOOR EEUWIG AAN VAST

Mythes

Er bestaan veel misvattingen over wat bestuurswerk bij Dorpsbelang inhoudt. Aan de hand van de vijf meest voorkomende mythes vertellen we je graag het échte verhaal!

Mythe 5 – Je zit er voor eeuwig aan vast

[read more=”Lees alles over deze mythe…” less=”Sluit”]

Ik zie je denken; ‘Als ik er eenmaal aan begin, kom ik er niet meer vanaf’. Tja. Als je bestuurslid wordt bij Dorpsbelang moet je wel bereid zijn iets te doen. Iedereen is fanatiek en actief. Maar er zijn zoveel leuke dingen in het leven. Na een paar jaar Dorpsbelang wil je misschien wel weer wat anders. Om te zorgen dat er dan geen grote gaten vallen (en we niet vast roesten), willen we vanaf nu elk jaar minstens één nieuw bestuurslid aantrekken. Zo blijven we verversen. Je hoeft dus niet tot in lengte van jaren bestuurslid te blijven. Ga er gewoon voor!

Help mee Boijl te laten bloeien. Kom in ons bestuur !

Belangstelling? Stuur een mail naar [email protected] of bel Katja, 06 34263877.

Nieuwsgierig naar mythe 2? Hou www.boijl.com of onze Facebookpagina in de gaten!

[/read]

Agenda

BIJEENKOMST WERKGROEP DUURZAAM BOIJL

Energiemix methode Om een logische stap te kunnen zetten in het kader van duurzaamheid, heeft de werkgroep zich uitgebreid laten informeren over de Energiemix methode van de Energiewerkplaats Fryslân. Hierover heeft ook overleg plaatsgevonden met de gemeente Weststellingwerf, die heeft aangegeven hier positief tegenover te staan en bereid te zijn hier haar medewerking aan te willen geven. Naar […]

19:30
28 februari
MIDDAG ARCHIEFGROEP “HOE BOIJL VERANDERDE”

Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdag 2 maart om 13.30 uur in Dorpshuis De Tille. HOE BOIJL VERANDERDE (1898 – 2018) Aan de hand van oude en nieuwe foto’s reizen we met u door Boijl. Foto’s uit het begin van de vorige eeuw van huizen, maar ook de straatbeelden uit die tijd, zoals o.a. de Rijsberkampweg […]

13:30
02 maart
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
05 maart

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest