Select Page

Hoera! We krijgen snel internet!

Hoera! We krijgen snel internet!

Hoera! We krijgen snel internet!

Woon je in het buitengebied en heb je ook zulk traag internet? Dan is jouw huis waarschijnlijk één van de ‘witte adressen’ die in 2019 op de planning staan voor glasvezel. De aanleg gaat in onze gemeente in het derde kwartaal van start.

Minimaal 60%

De aanleg gaat alleen door als minimaal 60% van de betreffende adressen een abonnement neemt op snel internet. In het voorjaar van 2019 begint in onze gemeente daarom een voorlichtings- en wervingscampagne (‘vraagbundeling’). De Werkgroep Boijl op Glas en Dorpsbelang Boijl zijn blij dat er nu eindelijk schot in de zaak komt. We gaan dan ook alles op alles zetten om die 60% te halen. In het voorjaar zetten we daarvoor acties op touw.


Kosten

De mensen die op de ‘witte adressen’ wonen betalen voor snel internet straks geen eenmalige bijdrage, maar 15 euro per maand. Dit stopt als het abonnement wordt opgezegd of de extra aanlegkosten zijn afbetaald. Wanneer dat is, is niet bekend en hangt af van de deelname (hoe meer mensen meedoen, hoe sneller afbetaald).

Hoor jij bij de witte adressen?

In de gemeente Weststellingwerf gaat het om 2395 adressen. Wil je weten of jouw huis zo’n wit adres is? Doe de check op https://www.glasvezelvankabelnoord.nl

Meer informatie

Kabelnoord, telefoon 0519-701737 of [email protected]

Of bij de Werkgroep Boijl op Glas, Kees Thijs, telefoon 0561 785269.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + twee =

Agenda

JAARLIJKSE LEDENVERGADERING VV TRINITAS

Donderdag 15 november is een ieder die v.v. Trinitas een warm hart toedraagt of iets wil betekenen voor de club, van harte uitgenodigd bij de jaarlijkse ledenvergadering. Met het presenteren van het beleidsplan met daarin de commissies is men hard op zoek naar nieuwe bestuur- en commissieleden. Wil jij deze draaiende vereniging in de toekomst […]

20:00
15 november
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
04 december
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: [email protected]

00:00
07 december

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest