Select Page

Hoera! We krijgen snel internet!

Hoera! We krijgen snel internet!

Hoera! We krijgen snel internet!

Woon je in het buitengebied en heb je ook zulk traag internet? Dan is jouw huis waarschijnlijk één van de ‘witte adressen’ die in 2019 op de planning staan voor glasvezel. De aanleg gaat in onze gemeente in het derde kwartaal van start.

Minimaal 60%

De aanleg gaat alleen door als minimaal 60% van de betreffende adressen een abonnement neemt op snel internet. In het voorjaar van 2019 begint in onze gemeente daarom een voorlichtings- en wervingscampagne (‘vraagbundeling’). De Werkgroep Boijl op Glas en Dorpsbelang Boijl zijn blij dat er nu eindelijk schot in de zaak komt. We gaan dan ook alles op alles zetten om die 60% te halen. In het voorjaar zetten we daarvoor acties op touw.


Kosten

De mensen die op de ‘witte adressen’ wonen betalen voor snel internet straks geen eenmalige bijdrage, maar 15 euro per maand. Dit stopt als het abonnement wordt opgezegd of de extra aanlegkosten zijn afbetaald. Wanneer dat is, is niet bekend en hangt af van de deelname (hoe meer mensen meedoen, hoe sneller afbetaald).

Hoor jij bij de witte adressen?

In de gemeente Weststellingwerf gaat het om 2395 adressen. Wil je weten of jouw huis zo’n wit adres is? Doe de check op https://www.glasvezelvankabelnoord.nl

Meer informatie

Kabelnoord, telefoon 0519-701737 of info@kabelnoord.nl

Of bij de Werkgroep Boijl op Glas, Kees Thijs, telefoon 0561 785269.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + acht =

Agenda

BREI- EN HAAKCLUB

Wemmie Dekker en Marga Kramer organiseren 1 x in de maand op dinsdag een brei- en haakclub. Je neemt zelf een brei- en/of haakwerk mee en gaat in ontspannen sfeer samen breien en/of haken. Ook als je niet wil haken of breien ben je van harte welkom! inloop van 19.30 tot 22.00 uur Je bent welkom […]

19:30
07 augustus
LANDELIJKE FAIR EN KOFFERBAKMARKT

Op het terrein van camping De Bosfluiter in Boijl van 11.00 tot 17.00 uur vele stands muziek hapjes en drankjes workshops oude ambachten en nog veel meer! georganiseerd door www.alsvanoudsbrocant.nl entree € 2,50 (kinderen gratis)

11:00
12 augustus

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest