Select Page

TENTFEEST BOIJL EERSTE WEEKEND VAN SEPTEMBER

TENTFEEST BOIJL EERSTE WEEKEND VAN SEPTEMBER

Met veel plezier heeft de organisatie weer moeite gestoken in het samenstellen van een gezellig, feestelijk en vooral gevarieerd programma en als het aan hen ligt gaat ook dit jaar het dak van de tent er weer af!

Op vrijdag 31 augustus trapt men af met The Bounty Hunters. Deze band staat met stip genoteerd als één van de beste Nederlandse rockbands. Het sprankelende trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan.

Zaterdagmiddag 1 september is iedereen van harte welkom op het evenemententerrein gelegen aan de Kerkweg. Vertier en vermaak voor jong en oud met vanaf 11.30 uur een recreatief volleybaltoernooi, dus geef je team (2 personen en vanaf 14 jaar) snel op!
‘s Avonds kan men een feestje bouwen met de band Baby Blue. De band bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaat op het publiek. Vanaf de eerste minuut worden de toeschouwers geraakt door de aanstekelijke muziek en staat de hele tent op zijn kop. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest.

Zondagmiddag 2 september wordt er om 12.00 uur afgesloten met een spannende wedstrijd touwtrekken, komt dat zien! Je team (6 personen en vanaf 14 jaar) kan zich opgeven tot 30 augustus d.m.v. een mail naar opgavetentfeestboijl@outlook.com, een berichtje naar de Facebookpagina of vul een formulier in bij AHB Boijl. Ontbijt of lunch is beide dagen op het feestterrein te koop bij Margy’s Place.
Afgesloten wordt ‘s avonds met Orange River. Een jong en actief bandje die meerdere genres speelt op één avond. Van Rammstein naar The Police van Queen naar Boudewijn de Groot. Feest gegarandeerd!

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest