Select Page

UITNODIGING MIJN HUIS OP MAAT IN BOIJL

UITNODIGING MIJN HUIS OP MAAT IN BOIJL

Misschien zijn jullie er in het dagelijks leven nog niet mee bezig, maar denken jullie weleens:
hoe zal het zijn als ik straks ouder ben? Kan ik dan wel blijven wonen waar ik woon?
Of komen jullie nu al soms iets tegen in huis waarvan je denkt: dit zou anders moeten, wil ik hier veilig wonen!

 

Daarom organiseert de gemeente Weststellingwerf i.s.m. Mijn Huis op Maat en ToekomstWonen.nu een bijeenkomst ook bij ons in het dorp. Zij gaan dan tijdens deze bijeenkomst met jullie in gesprek over de vraag:
“Wat is er voor jullie nodig om ook in de toekomst comfortabel en veilig te wonen?”
Ook horen zij graag wat jullie nodig hebben in het dorp om er prettig en veilig te blijven wonen. Niet alleen ouderen, maar álle inwoners met oudere buren, dorpsgenoten en ouders die interesse hebben in dit thema, zijn welkom op:

dinsdag 25 september in Dorpshuis De Tille vanaf 13.45 uur
(we starten om 14.00 uur tot plm. 16.00 uur en de toegang is gratis)

Wil je er bij zijn?
Vul het formulier in dat jullie in de brievenbus hebben ontvangen en stuur deze in de antwoordenvelop naar de gemeente. Hebben jullie geen formulier ontvangen, bel of mail dan even met één van de leden van Dorpsbelang Boijl ([email protected] of bel met Pim Pera, tel. 06-51535229).

Na de bijeenkomst willen medewerkers van de gemeente de belangstellenden graag bezoeken om te adviseren over veiligheid in en rondom de woning en om te horen wat men nodig heeft om prettig en veilig in Boijl te wonen. Naderhand ontvangt men een schriftelijk advies over de woning en de medewerkers zullen de uitkomsten van de gesprekken anoniem delen met Dorpsbelang en gemeente zodat er stappen kunnen worden gemaakt om “langer thuis te wonen” mogelijk te maken.
Mochten jullie dinsdag 25 september verhinderd zijn maar stellen jullie het huisbezoek wel op prijs? Geef dit even door, dan kan er uiteraard wat geregeld worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =

Agenda

UITNODIGING BIJEENKOMST MIJN HUIS OP MAAT IN BOIJL

De gemeente Weststellingwerf  organiseert i.s.m. Mijn Huis op Maat en ToekomstWonen.nu een bijeenkomst bij ons in het dorp. Zij gaan dan tijdens deze bijeenkomst met jullie in gesprek over de vraag: “Wat is er voor jullie nodig om ook in de toekomst comfortabel en veilig te wonen?” Ook horen zij graag wat jullie nodig hebben […]

13:45
25 september
CRAZY BINGO VOOR JONG EN OUD

Dorpshuis De Tille organiseert een Crazy Bingo! waar: Dorpshuis De Tille aanvang: 20.00 uur start Crazy Bingo: 20.30 uur er zijn mooie prijzen te winnen! de bingomasters zullen er een onvergetelijke avond van maken Tevens wordt de uitslag van de barcompetitie bekend gemaakt. Anne van der Helm is aanwezig voor de muzikale omlijsting. Komt allen, […]

20:00
29 september
LANDELIJKE FAIR

Op het terrein van Oostvierdeparten 62 in Boijl vele stands muziek hapjes en streekproducten demonstraties workshops en nog veel meer! georganiseerd door www.alsvanoudsbrocant.nl

11:00
30 september
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

12:00
02 oktober
BREI- EN HAAKCLUB

Wemmie Dekker en Marga Kramer organiseren 1 x in de maand op dinsdag een brei- en haakclub. Je neemt zelf een brei- en/of haakwerk mee en gaat in ontspannen sfeer samen breien en/of haken. Ook als je niet wil haken of breien ben je van harte welkom! inloop van 19.30 tot 22.00 uur Je bent welkom […]

19:30
02 oktober
WORKSHOP HANDLETTEREN

Maak ‘t mee op vrijdag 19 oktober in dorpshuis De Tille in Boijl. We starten 14.00 uur en het kost p.p. € 23,00 Workshop Handletteren Elke maand een workshop, lezing of activiteit, voor iedereen van 12 tot 100 jaar. Meedoen? Opgeven bij Tea de Groot, 06-40314202

14:00
19 oktober

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest