Select Page

UITNODIGING MIJN HUIS OP MAAT IN BOIJL

UITNODIGING MIJN HUIS OP MAAT IN BOIJL

Misschien zijn jullie er in het dagelijks leven nog niet mee bezig, maar denken jullie weleens:
hoe zal het zijn als ik straks ouder ben? Kan ik dan wel blijven wonen waar ik woon?
Of komen jullie nu al soms iets tegen in huis waarvan je denkt: dit zou anders moeten, wil ik hier veilig wonen!

 

Daarom organiseert de gemeente Weststellingwerf i.s.m. Mijn Huis op Maat en ToekomstWonen.nu een bijeenkomst ook bij ons in het dorp. Zij gaan dan tijdens deze bijeenkomst met jullie in gesprek over de vraag:
“Wat is er voor jullie nodig om ook in de toekomst comfortabel en veilig te wonen?”
Ook horen zij graag wat jullie nodig hebben in het dorp om er prettig en veilig te blijven wonen. Niet alleen ouderen, maar álle inwoners met oudere buren, dorpsgenoten en ouders die interesse hebben in dit thema, zijn welkom op:

dinsdag 25 september in Dorpshuis De Tille vanaf 13.45 uur
(we starten om 14.00 uur tot plm. 16.00 uur en de toegang is gratis)

Wil je er bij zijn?
Vul het formulier in dat jullie in de brievenbus hebben ontvangen en stuur deze in de antwoordenvelop naar de gemeente. Hebben jullie geen formulier ontvangen, bel of mail dan even met één van de leden van Dorpsbelang Boijl (dorpsbelang@boijl.com of bel met Pim Pera, tel. 06-51535229).

Na de bijeenkomst willen medewerkers van de gemeente de belangstellenden graag bezoeken om te adviseren over veiligheid in en rondom de woning en om te horen wat men nodig heeft om prettig en veilig in Boijl te wonen. Naderhand ontvangt men een schriftelijk advies over de woning en de medewerkers zullen de uitkomsten van de gesprekken anoniem delen met Dorpsbelang en gemeente zodat er stappen kunnen worden gemaakt om “langer thuis te wonen” mogelijk te maken.
Mochten jullie dinsdag 25 september verhinderd zijn maar stellen jullie het huisbezoek wel op prijs? Geef dit even door, dan kan er uiteraard wat geregeld worden.

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest