Select Page

Uitnodiging informatieavond Dorpscanonproject

Uitnodiging informatieavond Dorpscanonproject

Geachte inwoner van Boijl,

Mogelijk heeft u iets gelezen in de Leeuwarder Courant of gehoord op Omrop Fryslân.

In verband met het Dorpscanonproject worden in de maand november nog drie informatieavonden georganiseerd. De locaties zijn in Dokkum (14 november), Sneek (21 november) en Franeker (28 november). Aanvang ieder keer om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Voor koffie en gebak wordt gezorgd.

Skutsje-kenner en enthousiaste zelfbenoemde dorpshistoricus Klaas Jansma komt langs om te vertellen over het belang van kennis van de lokale historie. Hij zal zijn verhaal op zijn eigen unieke manier illustreren met een aantal opmerkelijke dorpsverhalen.

Na de pauze volgt informatie over het project zelf, worden voorbeelden van dorpscanons getoond en kunt u uw dorp eventueel aanmelden voor deelname.

Als u bij een van deze avonden aanwezig wilt zijn kunt u zich aanmelden via de website.

https://www.dorpscanon.nl/?pagina=cms&thema=relaties&mutatie=toevoegen

Wij  hopen u op een van de informatieavonden te ontmoeten.

Bauke Pieter Folkertsma – Stichting Fryslans Ferline

Met vriendelijk groet,
Canons van de Friese dorpen en steden

2 Comments

  1. teKiek

    Geachte inwoner van Boijl,Mogelijk heeft u iets gelezen in de Leeuwarder Courant of gehoord op Omrop Fryslân.In verband met het Dorpscanonproject worden in de maand november nog drie informatieavonden georganiseerd.

  2. teKiek

    De locaties zijn in Dokkum (14 november), Sneek (21 november) en Franeker (28 november). Aanvang ieder keer om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Voor koffie en gebak wordt gezorgd.Skutsje-kenner en enthousiaste zelfbenoemde dorpshistoricus Klaas Jansma komt langs om te vertellen over het belang van kennis van de lokale historie. Hij zal zijn verhaal op zijn eigen unieke manier illustreren met een aantal opmerkelijke dorpsverhalen.Na de pauze volgt informatie over het project zelf, worden voorbeelden van dorpscanons getoond en kunt u uw dorp eventueel aanmelden voor deelname.

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest