Select Page

STEM MEE VOOR HET BESTE IDEE!

STEM MEE VOOR HET BESTE IDEE!

Hoe maken we van Boijl een topdorp voor jongeren?

Klik op de link –> Uitnodiging dorp

Op 19 januari 2019 organiseren we de eerste Hackathon ooit in ons dorp. Vijf teams van inwoners, experts en creatievelingen strijden 12 uur non-stop om het beste idee voor de jeugd in Boijl. Aan het eind van de dag bepalen inwoners (jong én oud) welk idee wint. Dus: stem mee voor het beste idee!

Jij kiest!
De inwoners van ons dorp spelen een belangrijke rol tijdens deze dag. Zo gaan de teams het dorp in om de plannen aan Boijligers voor te leggen. Ook kiest het dorp aan het eind van de Hackathon hét winnende idee. En weet je wat leuk is? Het winnende team kan zijn idee ook echt uitvoeren!

Jij komt toch ook?
Om 19.15 uur presenteren de teams hun beste ideeën. We hebben hierbij zoveel mogelijk Boijligers nodig. Zodat het dorp samen bepaalt hoe we samen van Boijl een topdorp voor jongeren maken!

Wat? Hackathon Boijl. Stem mee voor het beste idee!
Wanneer? Zaterdag 19 januari 2019, 19.15 uur
Waar? De Tille
Meer weten? 06 34263877 | [email protected]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × twee =

Agenda

JAARLIJKSE LEDENVERGADERING IJSCLUB VOLHARDING

Maandag 10 december vindt de ledenvergadering van IJsclub Volharding plaats om 20.00 uur in sportkantine van Boijl.

20:00
10 december
BLIJSPEL VAN TONEELVERENIGING NUT EN GENOEGEN

De toneelvereniging Nut en Genoegen zet deze decembermaand weer een fantastische klucht op de planken: “Een gekkenhuis in ‘t ziekenhuis”, geschreven door Wilma Renes Leertouwer. In het Catharijne ziekenhuis heerst chaos. In afwachting van een nieuwe locatie – komt die er wel? – wordt de oostvleugel verbouwd. Het gevolg is een fiks gebrek aan ruimte. Dat lijkt […]

14:00
15 december
KERST-WORKSHOP

VOLGEBOEKT! Zin in een Kerst-workshop? Op woensdag 19 december, 20.00 uur, georganiseerd door Anja van Loon uit Boijl, tel. 06-52896177. Keuze uit 2 stukken, kosten € 25,- incl. koffie en wat lekkers, heb je zin om mee te doen, opgeven bij Anja.

20:00
19 december
KERSTMUSICAL ADHOC KINDERKOOR BOIJL

  UITVOERING 24 december 19.00 uur in Hervormde Kerk te Boijl In deze musical is herbergier Levi van plan om de laatste plaatsen in zijn herberg voor veel geld te verhuren. Dan komen Jozef en zwangere Maria bij hem vragen naar een slaapplaats…. Hou je van zingen? Lijkt het je wel leuk om te acteren? […]

19:00
24 december
OLIEBOLLENACTIE TRINITAS

Op vrijdag 28 december a.s. houdt voetbalvereniging Trinitas haar oliebollenactie. Deze jarenlange traditie draait op vrijwilligers die de sport een warm hart toedragen. Ook jij kan ons helpen de sport draaiende te houden door oliebollen te kopen van onze venters of ze rechtstreeks af te halen in de sportkantine in Boijl. De eerste venters starten ’s morgens […]

11:00
28 december
ALGEMENE LEDENVERGADERING DORPSBELANG BOIJL

Op 3 januari vindt een Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelang Boijl, gemeenschappelijk verenigingen/activiteiten-overleg plaats.

20:00
03 januari

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest