Select Page

STEM MEE VOOR HET BESTE IDEE!

STEM MEE VOOR HET BESTE IDEE!

Hoe maken we van Boijl een topdorp voor jongeren?

Klik op de link –> Uitnodiging dorp

Op 19 januari 2019 organiseren we de eerste Hackathon ooit in ons dorp. Vijf teams van inwoners, experts en creatievelingen strijden 12 uur non-stop om het beste idee voor de jeugd in Boijl. Aan het eind van de dag bepalen inwoners (jong én oud) welk idee wint. Dus: stem mee voor het beste idee!

Jij kiest!
De inwoners van ons dorp spelen een belangrijke rol tijdens deze dag. Zo gaan de teams het dorp in om de plannen aan Boijligers voor te leggen. Ook kiest het dorp aan het eind van de Hackathon hét winnende idee. En weet je wat leuk is? Het winnende team kan zijn idee ook echt uitvoeren!

Jij komt toch ook?
Om 19.15 uur presenteren de teams hun beste ideeën. We hebben hierbij zoveel mogelijk Boijligers nodig. Zodat het dorp samen bepaalt hoe we samen van Boijl een topdorp voor jongeren maken!

Wat? Hackathon Boijl. Stem mee voor het beste idee!
Wanneer? Zaterdag 19 januari 2019, 19.15 uur
Waar? De Tille
Meer weten? 06 34263877 | [email protected]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twee =

Agenda

BIJEENKOMST WERKGROEP DUURZAAM BOIJL

Energiemix methode Om een logische stap te kunnen zetten in het kader van duurzaamheid, heeft de werkgroep zich uitgebreid laten informeren over de Energiemix methode van de Energiewerkplaats Fryslân. Hierover heeft ook overleg plaatsgevonden met de gemeente Weststellingwerf, die heeft aangegeven hier positief tegenover te staan en bereid te zijn hier haar medewerking aan te willen geven. Naar […]

19:30
28 februari
MIDDAG ARCHIEFGROEP “HOE BOIJL VERANDERDE”

Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdag 2 maart om 13.30 uur in Dorpshuis De Tille. HOE BOIJL VERANDERDE (1898 – 2018) Aan de hand van oude en nieuwe foto’s reizen we met u door Boijl. Foto’s uit het begin van de vorige eeuw van huizen, maar ook de straatbeelden uit die tijd, zoals o.a. de Rijsberkampweg […]

13:30
02 maart
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
05 maart

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest