Select Page

KIES VOOR GLASVEZEL IN BOIJL!

KIES VOOR GLASVEZEL IN BOIJL!

Kies voor glasvezel, nu of nooit!

Goed nieuws! Woon je in het buitengebied van Boijl? Dan kom je in aanmerking voor glasvezel. Voor supersnel én betrouwbaar internet. Bij voldoende belangstelling start de aanleg in 2019. Kies dus voor glasvezel.
Het is nu of nooit!

Maak je keuze voor 18 februari!
Informatieavonden in ‘t Buurthuus in Noordwolde op 8 januari en 17 januari.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + vier =

Agenda

BIJEENKOMST WERKGROEP DUURZAAM BOIJL

Energiemix methode Om een logische stap te kunnen zetten in het kader van duurzaamheid, heeft de werkgroep zich uitgebreid laten informeren over de Energiemix methode van de Energiewerkplaats Fryslân. Hierover heeft ook overleg plaatsgevonden met de gemeente Weststellingwerf, die heeft aangegeven hier positief tegenover te staan en bereid te zijn hier haar medewerking aan te willen geven. Naar […]

19:30
28 februari
MIDDAG ARCHIEFGROEP “HOE BOIJL VERANDERDE”

Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdag 2 maart om 13.30 uur in Dorpshuis De Tille. HOE BOIJL VERANDERDE (1898 – 2018) Aan de hand van oude en nieuwe foto’s reizen we met u door Boijl. Foto’s uit het begin van de vorige eeuw van huizen, maar ook de straatbeelden uit die tijd, zoals o.a. de Rijsberkampweg […]

13:30
02 maart
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

13:00
05 maart

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: [email protected]

Pin It on Pinterest