Select Page

Glasbak

Glasbak

Glasbak

Verdwijnt ie of gaat ie ondergronds?

De gemeente onderzoekt momenteel of de glasbak terug kan komen in ons dorp, maar dan ingegraven zodat er minder geluidsoverlast is. Als dat niét kan, komt de glasbak niet terug in het dorp.

De glasbak in Boijl is verplaatst van het Brinkplein naar de Boschoordweg. Rond oud en nieuw is deze weggehaald om schade te voorkomen. Maar daar gaf de glasbak overlast voor omwonenden. Het blijkt lastig er een goede locatie voor te vinden, waar mensen er geen hinder van hebben. De afgelopen weken hebben we verschillende locaties in het dorp verkend, maar zonder succes. De gemeente onderzoekt nu dus of de glasbak terug kan komen, maar dan ingegraven zodat er minder geluidsoverlast is. Als dat niét kan, komt de glasbak niet terug in het dorp. Trouwens.. Glas kun je altijd kwijt waar je het ook haalt, namelijk bij de supermarkt. Bijvoorbeeld bij de Jumbo in Noordwolde.

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest