Select Page

Gast van de raadsvergadering Weststellingwerf

Gast van de raadsvergadering Weststellingwerf

De gemeenteraad van Weststellingwerf nodigt inwoners graag uit als gast van de raad op de maandagavonden dat er raadsvergaderingen zijn. Gast van de raad is één van de activiteiten van de gemeenteraad om inwoners te betrekken bij de gemeentelijke politiek en inzicht te geven hoe de gemeenteraad werkt. Een ‘gast van de raad’ avond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur.

Wat houdt het in om ‘Gast van de raad’ te zijn?
Samen met een aantal raadsleden eet je eerst gezellig iets en krijg je antwoord op je vragen over de gemeenteraad. Bijvoorbeeld: Wat doet de raad precies? Wat betekent het om raadslid te zijn? En… heb ik ook invloed als inwoner? Je hoort ook wat er gebeurt bij een raadsvergadering en maakt de raadsvergadering mee.

Hoe word ik ‘Gast van de raad’?
Bij elke raadsvergadering is er plek voor maximaal 15 gasten van de raad. Je kunt ook iemand meenemen. Om gast van de raad te worden, mag je je aanmelden via de volgende link: https://www.weststellingwerf.nl/organisatie/gast-van-de-raad_42215?pk_campaign=Redirects&pk_kwd=gastvanderaad.
Ook kun je je aanmelden via een mail naar griffie@weststellingwerf.nl.
Wij ontvangen inwoners graag op één van onze raadsvergaderingen als gast van de raad!

Namens de werkgroep Bestuurlijke Vernieuwing,

Ed de Vries
Voorzitter van de werkgroep en Raadslid namens de VVD

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest