Select Page

Glasbak

Glasbak

Glasbak terug in Boijl

Proef met glasbak op een nieuwe plek

De glasbak komt terug in Boijl. Het is een eenvoudig ding, maar het is niet eenvoudig om er een goed plekje voor te vinden waar glasbrengers er goed bij kunnen én omwonenden er niet te veel last van hebben. We denken dat het stukje gras naast de voliere bij de Klokkeweg een goede plek kan zijn. De komende drie maanden staat de glasbak daar op proef. Als deze locatie na drie maanden op meerdere klachten stuit, verdwijnt de glasbak uit het dorp. Mocht het een geschikte plek blijken, dan vragen we de gemeente om het stukje grond bij de glasbak te bestraten zodat glasscherven niet in de grond vast komen te zitten met alle risico’s voor kinderen en huisdieren van dien. We hopen dat het een goede oplossing blijkt. Zo niet, laat het dan weten via dorpsbelang@boijl.com.

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest