Select Page

Gemengd Koor Boyl viert 80-jarig bestaan

Gemengd Koor Boyl viert 80-jarig bestaan

INGEZONDEN

Op 9 en 10 november viert het Gemengd Koor Boyl haar 80-jarig bestaan. Ter gelegenheid van deze bijzondere mijlpaal worden er twee jubileumconcerten gegeven op zaterdag en zondag 9 en 10 november.

Het koor werd oorspronkelijk opgericht als kerkkoor, maar toen bleek dat het koor toch meer koor was dan kerk werd de naam gewijzigd in de huidige naam. Al 80 jaar verzorgt het koor jaarlijks concerten in Boyl en de regio. Voor de jubileumconcerten is een programma ingestudeerd, dat ook terugkijkt op het verleden. Repertoire uit het verleden is weer uit de kast gehaald en is onderdeel van het programma. De solopartijen worden verzorgd door sopraan Meike Wijma, mezzo-sopraan Merel Wentink, tenor Twan van der Wolde en bariton Michiel Nonhebel. Speciaal voor dit concert is het dorpshuis De Tille voorzien van een orgel, dat bespeeld zal worden door organist Jaap de Kok, die het koor al eerder begeleidde. Uiteraard ontbreekt ook vast pianiste Jeanine Santing niet en staat het koor onder leiding van dirigente Marijke Beute, die ook nog een solo voor haar rekening zal nemen. Het koor geeft in ieder geval een feestelijk en vrolijk tintje aan dit concert. Een aantal sponsoren maakten deze concerten mede mogelijk.

De twee jubileum concerten zijn volgeboekt. Alle plaatsen zijn gereserveerd. We zien jullie graag zaterdag of zondag. Wel gereserveerd en achteraf toch verhinderd? Laat het ons a.u.b. weten op info@gemengdkoorboyl.nl.

Plaats: Dorpshuis De Tille te Boijl. Beide concerten beginnen om 14.00 uur. Het publiek wordt gevraagd uiterlijk om 13.45 uur aanwezig te zijn.

foto: Rob Schwier

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest