Select Page

Laatste kans! Bestel nestkastjes en /of planten Biodiversiteit in Boijl

Laatste kans! Bestel nestkastjes en /of planten Biodiversiteit in Boijl

Haal de lente in huis! Je kunt tot 15 maart nog (goedkope) nestkastjes, planten, struiken en bloemzaad bestellen. Dit is in het kader van het project “Dorp, landschap en biodiversiteit” in Boijl. Doel is onder andere samen te kijken hoe we meer bloembollen, kruidenrijke bermen en streekeigen bomen en struiken in ons dorp kunnen krijgen. Zowel in de openbare ruimte als op particuliere erven.

Alle inwoners van Boijl kunnen nog meedoen. Hieronder vind je het bestelformulier.

Voor meer informatie: w.wapstra@weststellingwerf.nl. Het formulier kun je inleveren via dit mailadres of via Gemeente Weststellingwerf, t.a.v. W. Wapstra, Antwoordnummer 219, 8440 XD Wolvega (postzegel niet nodig).

Bestellijst nestkasten ed Boijl

About The Author

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest