Select Page

Corona – Helpende Hand in Weststellingwerf

Corona – Helpende Hand in Weststellingwerf

Wie zijn wij
Wij hebben via Facebook de pagina Helpende Hand Wolvega e.o. aangemaakt. Deze pagina dient als platform voor mensen die hulp nodig hebben of juist hun hulp aan willen bieden. Zaterdag 18 april zijn wij een nieuwe actie gestart voor iedereen en met iedereen!

Waar wij jullie hulp bij vragen
Wij willen iedereen laten weten dat er aan hen wordt gedacht en dat ze worden gewaardeerd. Niet alleen de mensen in de zorg en de ouderen, maar ook kinderen die niet naar school of naar buiten konden, de mensen die doorwerken, thuis en/of op de werkplek, de mensen die nu niet kunnen 
werken, enz. enz. Dus aan iedereen!
De actie heet: Wij verzamelen handen!!

Het plan
We willen namelijk op 5 mei een enorme collage gaan maken met de ingezamelde handen ergens in onze gemeente (de locatie blijft nog even geheim). We kiezen bewust voor 5 mei omdat we ook stil willen staan bij de grote waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten.
Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid.

Wat voor handen zoeken wij? 
Op papier geschilderde handen, getekende handen, foto’s van handen en wat je verder maar kunt bedenken, zolang er maar een hand op staat.

Doen jullie mee?
Je kunt je afdruk, foto, tekening, o.i.d. van je hand inleveren in de dozen voor de kaartenactie, deze staan bij supermarkten Albert Heijn en Poiesz in Wolvega en bij supermarkt Jumbo in Noordwolde. D
it natuurlijk volgens de normen van het RIVM. INLEVEREN KAN TOT EN MET 3 MEI! Met deze handen willen we een statement maken! Wij hopen dat wij op jullie kunnen rekenen zodat  we groots kunnen uitpakken en met zijn allen kunnen laten zien hoe trots en sterk Weststellingwerf is!

Dan nu de vraag
Zouden jullie hier aan mee willen werken? Het zou een leuke opdracht voor jullie dorpsgenoten kunnen zijn. Wij hopen dat jullie hieraan mee willen werken en we horen graag zo spoedig mogelijk van jullie.

Extra info
Voor eventueel aanvullende informatie verwijzen wij u naar onze Facebookpagina en groep of kunt u contact met ons opnemen via het volgende mailadres: a.rosheuvel1@gmail.com

Met vriendelijke groet,

namens Helpende Hand Wolvega e.o.,
Anneke Rosheuvel en Thessa Oost 

Leave a reply

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest