Select Page

Oproep Lichtjesavond zaterdag 31 oktober in Boijl

Oproep Lichtjesavond zaterdag 31 oktober in Boijl

Ook in 2020 willen we weer een lichtjesavond organiseren. Deze avond gedenken we gezamenlijk wie ons zijn voorgegaan, de dierbare naasten die we missen en staat gepland op zaterdagavond 31 oktober.  Uiteraard met een kleine slag om de arm vanwege de dan geldende Corona-maatregelen.
Opnieuw willen we de begraafplaats sfeervol verlichten. Vorig jaar hebben veel inwoners uit Boijl glazen potten met ons mee gespaard. Daar waren we heel erg blij mee. Helaas zijn er vorig jaar door het koude weer veel potten gesneuveld.

Daarom vragen wij u opnieuw om glazen potten te sparen. Het gaat ons om de grote potten van o.a. Hak en Jumbo waar groente in zit. Denk aan de potten rode kool, appelmoes, bruine bonen, enz. Het is fijn als we deze potten van u mogen ontvangen zonder etiket en deksel. Spaart u mee? Bij voorbaat onze hartelijke dank.
Inleveren kan vanaf heden bij de familie Derks, Boijlerweg 42.
Zij hebben buiten een blauw kratje staan voor uw potten.

Meer informatie over de avond volgt in de volgende dorpskrant.

Hartelijke groet, namens de organisatie,
Hendry Derks en Dieneke Grit

Het laatste nieuws…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest