Select Page

Privacy verklaring

Privacy verklaring

Welke gegevens van onze bezoekers slaan wij op, waarom en hoe gaan wij met gegevens om die wij via onze website verzamelen?

Dorpsbelang Boijl Dorpsbelang Boijl, gevestigd aan De Doaken 10, 8392 MD Boijl Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

De Doaken 10 8392 MD Boijl Nederland +31 (0)6 28599298

Mw. K. Moesker is de Functionaris Gegevensbescherming van Dorpsbelang Boijl Hij/zij is te bereiken via webbeheer@boijl.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Dorpsbelang Boijl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld via correspondentie en telefonisch
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Bankrekeningnummer voor de doorlopende machtiging wanneer u lid wilt worden.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via webbeheer@boijl.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dorpsbelang Boijl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van uw betaling wanneer u lid van ons dorpsbelang wilt worden.

Geautomatiseerde besluitvorming

Dorpsbelang Boijl neemt nooit op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een bestuurslid van Dorpsbelang Boijl) tussen zit.

Dorpsbelang Boijl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
-formulier op de website

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Dorpsbelang Boijl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens die wij verzamelen:

  • in verband met de fiscale bewaarplicht moeten wij onze administratie rondom lidmaatschappen 7 jaar bewaren.
  • onze google analytics  gegevens bewaren wij 26 maanden voordat deze automatisch worden verwijderd: aan het einde van de bewaarperiode worden gegevens maandelijks automatisch verwijderd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Dorpsbelang Boijl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dorpsbelang Boijl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar webbeheer@boijl.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Dorpsbelang Boijl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dorpsbelang Boijl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via webbeheer@boijl.com

Wij doen er al het mogelijke aan onze website optimaal beveiligd en up to date te houden.

Agenda

ALGEMENE LEDENVERGADERING DORPSBELANG BOIJL met thema LANG BLIJVEN WONEN IN BOIJL

Op dinsdag 24 april vindt de Algemene Ledenvergadering van Dorpsbelang Boijl plaats. Het thema is ‘Zo lang mogelijk fijn wonen in Boijl – wat kun je zelf doen en wat kunnen we samen doen.’ De ALV is in De Tille vanaf 19.30 uur. Klik op de link voor de uitnodiging met agenda: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 24-4-2018.

19:30
24 april
SLIM BESPAREN DOE JE SAMEN!

Kom op donderdag 26 april om 20.00 uur naar Dorpshuis De Tille voor een vervolgavond over duurzaamheid. Beste inwoner van Boijl, Na een paar interessante informatieavonden over duurzaam, zonnepanelen en je huis isoleren rest ons nog 1 onderwerp voor dit seizoen om te behandelen. De warmtepomp Installatiebedrijf Wietze Slager uit Noordwolde heeft in onze regio […]

20:00
26 april
OPHALEN OUD PAPIER DE OOSTERBRINK

Het oud papier wordt opgehaald, zet je het klaar?

12:00
01 mei
BREI- EN HAAKCLUB

Wemmie Dekker en Marga Kramer organiseren 1 x in de maand op dinsdag een brei- en haakclub. Je neemt zelf een brei- en/of haakwerk mee en gaat in ontspannen sfeer samen breien en/of haken. Ook als je niet wil haken of breien ben je van harte welkom! De dinsdagen zijn:  1 mei inloop vanaf 13.30 […]

13:30
01 mei
KOPIJ INLEVERDATUM DORPSKRANT

Kopij inleveren kan op adres: Klokkeweg 2C, 8392 NS Boijl of per mail: dorpskrant@deoosterbrink.nl

23:00
04 mei
FIETSTOCHT EN EXCURSIE NAAR KAASBOERDERIJ (ook met de duofiets)

Op zaterdag 19 mei (dit keer dus op een zaterdag!) is er tussen 9.45 en 14.00 uur weer een activiteit ‘Maak ‘t mee’ in Boijl. We fietsen vanaf Boijl naar Oldeberkoop. Daar worden we ontvangen met koffie/thee en een heerlijke punt kwarktaart. Daarna gaan krijgen we een rondleiding over het bedrijf. We zien hoe de […]

14:00
19 mei

Bezoek ook het dorpsarchief…

SamenLoop voor Hoop

Contact opnemen?

Je kunt ons mailen: dorpsbelang@boijl.com

Pin It on Pinterest